Diferència entre revisions de la pàgina «Funció φ d'Euler»

m
Corregit: que, degut a que > que, com que
m (Corregit: genera un sèrie > genera una sèrie)
m (Corregit: que, degut a que > que, com que)
<math>a^{r_1}*b^{r_2}\in Z_n \Rightarrow a^{r_1}*b^{r_2}=c^r</math>
 
Aquesta expressió implica que, degut acom que l'operador del producte recau sobre el conjunt, sempre s'ha de poder expressar el producte entre dos generadors amb un tercer generador. Si s'agafen tots els generadors i es multipliquen s'ha de continuar mantenint la condició:
 
<math>a_1^{r_1}*a_2^{r_2}*...*a_m^{r_m}\in Z_n \Rightarrow \prod_{i=1}^m a_i^{r_i}=b^r</math>
1.141.995

modificacions