Diferència entre revisions de la pàgina «La Scala»

2 bytes afegits ,  fa 2 mesos
m
Plantilla
m (|thumb|250px -> |miniatura)
m (Plantilla)
 
La restauració va ser-ne controvertida perquè els que vetlaven per la preservació del [[Teatre (edifici)|teatre]] temien que se'n perderen els detalls històrics. La decisió més discutida va ser l'enderrocament de tota l'àrea posterior a l'[[escenari]] per crear una zona de servei ''moderna i funcional, digna d'un dels més importants teatres del món'', com es va argumentar.
 
En canvi, la filosofia que ha guiat la reestructuració del saló del [[Teatre (edifici)|teatre]] ha estat la de tornar a la Scala l'esplendor originària i eliminar totes les modificacions posteriors. S'han eliminat estores i pintures que ocultaven el marbre originari i, en la mesura en què ha estat possible, s'han recuperat les decoracions del [[{{segle |XVIII]]|s}} d'alguns ''palchi'' d'importància històrica com ''la barcaccia del virrei'' d'un meravellós color [[blau]] celeste.
 
Es considera que la companyia va quedar satisfeta i impressionada amb la qualitat del [[so]] i les millores en l'estructura. En l'espai que s'ha agregat a la part posterior de l'escenari es podran guardar més escenografies. Les localitats van ser equipades amb monitors on es presenta el [[llibret]] en [[anglès]], [[francès]] o [[italià]].
118.432

modificacions