Viquipèdia:Guia per a administradors: diferència entre les revisions

 
==Esborrar una entrada de l'historial==
{{VT|mw:Help:RevisionDelete}}
Algunes vegades es fan edicions vandàliques que poden ofendre a algú si estan a disposició de tothom mitjançant l'[[Ajuda:Historial de la pàgina#Enllaç a una versió específica d'una pàgina|enllaç permanent]]. Hi ha uns [[Viquipèdia:Tipus d'usuaris|grups d'usuaris]] especials, els ''oversight'' o els ''stewards'', que poden esborrar de manera fàcil una o més revisions de l'historial de tal manera que els administradors no hi puguin accedir. Si no és necessari una acció tan contundent, un administrador pot esborrar una edició. Les revisions esborrades es mostraran encara als historials de les pàgines i als registres, si bé part del seu contingut serà inaccessible al públic.