Obre el menú principal

Canvis

m
LanguageTool: correccions ortogràfiques i gramaticals
== L'edifici ==
[[Fitxer:València Palau de la Música.jpg|thumb|250px|Vista des del [[Jardí del Túria]].]]
L'edifici, dissenyat per José María de Paredes, Premi Nacional d'Arquitectura, està format per dues façanes. Una mira al jardí del [[Túria]] i està coberta amb una bòvedavolta de cristall que transforma el vestíbul del Palau en un hivernacle amb tarongers. Les deu columnes exteriors recreen un doble [[pentagrama]]. La part posterior, però actual entrada al públic, dóna al passeig de l'Albereda.
Gràcies a una ampliació posterior, hi ha una tercera part subterrània, que compta amb diverses sales d'assaig, vestuaris, sales d'enregistrament, i un nou espai destinat també a exposicions.
 
== Polítiques del Palau ==
SotaAmb la direcció de María Irene Beneyto, el Palau realitzafa campanyes per a acostar la cultura musical als més joves, i als ciutadans en general. Però el Palau també ha estat motiu de polèmica: el 22 de juliol de 2005 el Col·lectiu de Cantants en Valencià [[Ovidi Montllor]] es va manifestar, tancant-se dins del Palau de la Música, com a protesta de quèperquè encara no hi hahavia actuat cap grup o artista valencià que empreemprara la llengua pròpia com a llengua per a expressar-se.
 
== Enllaços externs ==
1.113.680

modificacions