Obre el menú principal

DescripcióModifica

Edifici de planta allargassada de planta baixa i 2 pisos, adossat a una piscina climatitzada existent i la que s'obra en part. L'edifici conté els serveis de control d'entrada ( a nivell del primer pis i obrint-se amb una terrassa als jardins i instal·lacions esportives posteriors), de bar, i escala de triple espai que relaciona verticalment els 3 nivells. L'accés general puja des de nivell de carrer al primer pis per una llarga escala. Al segon pis hi ha pistes de squash i un gimnàs per una segona fase (ja que l'obra és la primera fase). A la planta baixa hi ha els vestidors, serveis i accés a piscines. Els materials són de bloc torho i de formigó vist pintat. La façana principal se'ns mostra com un joc de massissos de bloc amb vidre, donant llum a l'espai de l'escala. El lloc de l'entrada es potencia amb un element massís de bloc, forma corba i volat. A nivell del primer pis apareix un ràfec unificador. Al segon pis el cos es retira de façana per crear llum a squash.[1]

HistòriaModifica

Projecte del 1984 i obra del 1985 (primera fase).[1]

ReferènciesModifica

  1. 1,0 1,1 «Grup Excursionista i Esportiu Gironí». Inventari del Patrimoni Arquitectònic. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 14 setembre 2016].